OREGON STATE UNIVERSITY

SSC Remodel

The center was in a state of deep neglect when we acquired it. Over the summer of 2007, staff worked hard to renovate and remodel the center. The difference was striking: 

Front

Front of the SSC before remodeling.

Front of the SSC after remodeling.

Repainted, new door, overgrown plants pruned, hazelnut shell & bark mulch laid down, potted plants added, AC unit removed, bike racks installed.

North Side

North Side of SSC before remodel.

North Side of SSC after remodel.

Carport torn down, invasive plants removed, other plants pruned, bark mulch laid down, lawn alternative seeded, raised beds constructed, center's exterior painted, hazelnut shell paths made, garage repainting begun.

 

Back Yard

Back Yard North before remodel.

Back Yard North after remodel.

Invasives removed, hedge cut back, ground tilled.

Back Yard south side before remodel.

Back Yard south side after remodel.

Invasive plants removed, hedge cut back, ground tilled.

 

Front Room

Front Room of the SSC before remodeling.

Front Room of the SSC after remodeling.

Carpet removed, old wood floors sanded & refinished, wall paneling removed, ceiling beams taken out, whole room repainted, new front door, new lighting fixtures, new drywall, old floor trim reused.